Haku on auki!

 

Mikä on Scandinavian Geisha School?

Vuonna 2010 jääkiekkoleijona Ari Rimpiläinen sen tajusi – Ari oli NHL-urallaan deittailut monia upeita naisia – määrätietoisia ja menestyviä naisia, mutta Ari oli huolissaan yhdestä asiasta: useilla upeilla suomalaisilla naisilla itsetunto oli tunnepuolella aina ihan pohjalukemissa.

Ari otti tämän vähän arankin asian puheeksi puolisonsa Minka Rimpiläisen kanssa, ja Minka kertoi huomanneensa vähän vastaavan ilmiön työssään Wedding Plannerinä: naiset ovat todella tarmokkaita valmistellessaan omia häitään, mutta häiden jälkeen kaikki upeus katoaa. Minka ja Ari päättivät, että asiaan on tultava muutos.

Ari sai idean: Mitä jos suomalaisen naisen elämässä jokainen päivä voisi olla yhtä upea kuin hääpäivä? Mitä jos keksittäisiin uudelleen suomalaisen naisen konsepti, säilyttämällä perinteet, mutta uudistaen homma vastaamaan tätä päivää.

Japanilaisen kulttuurin ihailijoina Minka ja Ari (joiden omat häät muuten pidettiin Japanissa (!) ottivat esikuvakseen perinteikkään ja klassisen tyylikkään geisha-kulttuurin. Kauneus, Terveys, Perinteet, Taiteellisuus – niitä kaikkia suomalainenkin nainen kunnioittaa.

Geisha Schoolissa opiskellaan niin fyysisen ulkomuodon, kuin käytöksen ja henkisten valmiuksienkin kehittämistä. Ja koska kenenpä unelmana ei ole sen oikean löytäminen, geisha schoolin oma erityismoduuli valmentaa myös puolison löytämistä varten, ja mukana on tietysti myös hääsuunnittelun opintokokonaisuus.

 

Haku Scandinavian Geisha Schooliin on auki 15. kesäkuuta 2017 saakka.

 

 

Täytä hakulomake alla olevasta linkistä. Esikarsinnoista haastatteluihin ja pääsykokeisiin valituille ilmoitamme viimeistään 1.7. Pääsykokeet järjestetään Turussa heinäkuun toisella viikolla.

http://bit.ly/sgshaku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: